0 Shares

Cum a inceput totul?

0 Shares

DIN PASIUNEA PENTRU MOBILIER VECHI, RECICLARE SI STILUL VINTAGE SHABBY CHIC

0 Shares

Mereu am fost pasionata de mobila vintage, iar dupa ce am inceput sa-mi decorez noua locuinta mi-am dat seama ca prin upcycling, mobila veche din lemn poate capata accente moderne ce o aduc in actualitate.

Si asa am devenit o fana al stilului shabby chic si nu numai. Imi place orice fel de mobiler, decoratiune, aranjement interior cu aspect vintage, retro si chiar rustic. Iubesc idea de a-ti decora casa intr-un stil unic, cald, cu personalitate si pe cat posibil mai putini bani, aducand la viata cu mana mea lucruri care stateau aruncate in pod sau care urmau sa fie aruncate la gunoi. Majoritatea obiectelor sunt vechi de zeci de ani si daca inca sunt intr-o buna stare, sunt convinsa ca vor mai rezista inca atat.

Nu sunt un profesionist, inca, si fac totul din pasiune. Momentan lucrez la piese de mobiler mai mici cum ar fi masute, scaune, comode, noptiere, dar dupa ce ma voi muta intr-un spatiu mai mare intentionez sa lucrez si pe obiecte mai mari unde efectul procesului de upcycling este mai frumos evidentiat.

De ce este diferit si imi place

Sa creez mobiler shabby chic

0 Shares

Este unic
0 Shares

Deoarece sunt reconditionate manual, nu exista doua piese de mobiler identice. Prin procesul de upcyling, putem realiza combinatii de culori si texturi care nu se gasesc in magazine.

Este Economic
0 Shares

Comparativ cu mijloacele de productie in masa, piesele de mobilier realizate prin upcyling au un cost de productie mai mic.

Este Prietenos cu mediul
0 Shares

Upcycling-ul da o noua viata unor obiecte de mobiler vechi care in mod normal ar fi aruncate. Prin reciclare, reducem cantitatea de deseuri si conservam resursele naturale.

Cateva din piesele mele favorite

0 Shares

Ai o intrebare?

CONTACTEAZA-MA!

Let Us Know!
0 Shares

Pentru orice intrebare poti folosi formularul sau una din optunile e mai jos

Telefon – 0720 340 355

Email – conact@shabbychic.ro

Facebook – https://www.facebook.com/mobilashabbychic