0 Shares

Nu ai gasit nimic sa se potriveasc in casa ta in produsele la vanzare sau in mobila nemodificata?

CAUT SI GASESC CE ITI TREBUIE

0 Shares

Daca iti doresti un anumit corp de mobiler cum ar fi o comoda, o masuta, scaune, noptiere sau orice altceva si nu ai gasit nimic care sa se potriveasca cu decorul tau pe site sau in categoria Mobila Nemodificata pot sa te ajut eu prin serviciul GO to Target pe care il ofer. Ce implica:

IMI COMUNICI DE CE AI NEVOIE
0 Shares

Prin email, telefon sau prin formularul de mai jos imi poti comunica de ce ai avea nevoie (ex. scaune, noptiere, masuta de cafea, comoda etc). Imi poti da si exemple cu poze daca ai vazut ceva online si ti-a placut.

CAUT MOBILA DE CARE AI NEVOIE
0 Shares

Eu incept sa caut un obiect second hand cat mai apropriat ca dimensiuni si stil de ceea ce iti doresti tu.

ITI TRIMIT POZE CU CE AM GASIT
0 Shares

Iti voi trimite cateva variante care s-ar potrivi pentru ce iti doresti tu (in cazul in care gasesc). O sa iti comunic si niste preturi estimative pentru fiecare varianta care include obiectul in forma finala modificata de mine.

ALEGI CULOAREA SI STILUL
0 Shares

Imi comunici culoarea si stilul (retro, shabby, rustic, invechit etc) in care ti-ai dori reconditionat obiectul. Eu iti voi arata ce nunate pot sa folosesc pentru culoarea ta.

Costuri si timp de executie
0 Shares

Dupa ce stabilim culoarea si stilul iti comunic un pret total final al proiectului.

Vrei sa comanzi?

Contacteaza-ma!

0 Shares

Daca iti trebuie un anumit obiect de mobilier si nu ai gasit nimic care sa se potriveasca in casa ta pot sa gasesc si sa modific ceva special pentru tine. Nu ezita sa ma contactezi prin formular sau una din modalitatile de mai jos:

Telefonic – 0720 340 355

Email – contact@shabbychic.ro

Facebook – https://www.facebook.com/mobilashabbychic

    Ataseaza poza